OSMAN KEBAB PIZZERIA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 298 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Osman Kebab Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

15 feb 2024 om 21:33 Gewoon perfect
12 feb 2024 om 8:16 zeer te vrede
9 feb 2024 om 21:07 Altijd lekker daar! Ik rij speciaal naar Sint-Truiden vanuit kozen omdat ik ze zo lekker vindt
24 jan 2024 om 13:42 Goed maar spijt dat ik moet nu de sauce van fritjes betalen
19 jan 2024 om 21:41 lekker zoals altijd .. alleen bestelling later gekregen dan gevraagd maar ik kreeg wel telefoon om te verwittigen dat de bestelling later zou zijn en kreeg fles cola gratis dus TOP !!!
16 jan 2024 om 21:49 Vroeger dan vermeld geleverd,en alles was erbij
14 jan 2024 om 22:51 Super lekker, had een verkeerd uur genomen om te leveren. Gebeld en ze hebben het vroeger kunnen leveren. Super service
14 jan 2024 om 20:58 Op tijd geleverd, lekker
14 jan 2024 om 20:46 Het viel wat tegen, de sla was flets en waterige dressing er waren ook geen peppers bij, en ook zijn ze een stuk duurder geworden
7 jan 2024 om 21:52 Heel heel lekker maar voor onze grote biefstuk met look was een grote samurai geworden jammer want mijne papa kon het niet eten zo pikant maar de rest was super
28 dec 2023 om 21:05 Lekker en snel geleverd
23 dec 2023 om 11:40 Lange wachttijd maakt niet uit maar geef het dan op voorhand aan. Bestelling kwam half u later dan aangegeven en dan nog los verkeerde. Had honger dus wel opgegeten maar duur betaalde bakje friet met wat vlees op terwijl ik ging voor kapsalon.